woensdag 19 november 2014

Update voor iPhone 6 en 6+

Update voor iPhone!
WhatsApp heeft een nieuwe update uitgebracht voor de iPhone 6 en de iPhone 6 plus. Deze update voor iPhone geeft verbeteringen wat betreft het gebruik maken van de berichtendienst.

Deze update voor iPhone zorgt ervoor dat de weergave van de berichtendienst veel beter is. De eerdere versie voor iOS was nog van voor het verschijnen van iOS 8 en dus ook nog van voordat de nieuwe iPhones 6 en 6 plus geïntroduceerd werden.
De update voor iPhone zorgt ervoor dat de grotere schermen van de iPhone 6 en de iPhone 6+ beter tot hun recht komen. Eerder werd er ingezoomd op de populaire berichtendienst, waardoor het geen mooi beeld gaf. De update heeft ervoor gezorgd dat de extra schermruimte die de iPhones te bieden hebben gebruikt wordt om meer berichten ineens te kunnen tonen.

Een ander probleem die door WhatsApp veroorzaakt werd op de nieuwe iPhones had te maken met het vastlopen indien de gebruiker wilde switchen naar een andere applicatie. WhatsApp wilde nog wel eens crashen en dit moet dus nu ook verholpen zijn. Als laatst heeft de update ervoor gezorgd dat er weer mogelijkheden zijn om reservekopieën te maken van berichten.
WhatsApp heeft wel aangegeven dat deze update geen extra mogelijkheden biedt voor de nieuwe iPhones in vergelijking met andere smartphones waarmee gebruik van WhatsApp kan worden gemaakt. Deze update geeft de gebruiker van de iPhone 6 ook geen mogelijkheid om de veelbesproken blauwe vinkjes te kunnen uitschakelen. Zoals in een vorig bericht besproken zal dat in een toekomstige update wel mogelijk moeten gaan worden.
Op deze update zitten niet alleen de iPhone gebruikers te wachten, maar natuurlijk heel veel gebruikers van WhatsApp. Deze update laat nog even op zich wachten!

Uit te schakelen zijn de blauwe vinkjes!

Uit te schakelen zijn ze!
WhatsApp-gebruikers hebben geluk! Binnenkort komt er zeer waarschijnlijk een nieuwe update waardoor de blauwe vinkjes uit te schakelen zijn!

Deze informatie komt van de Duitser Ilhan Pektas, deze heer Pektas heeft in het verleden al vaker aangetoond dat hij over de verschillende testversies van de chat-app beschikt. De heer Pektas was ook de man die deze verschillende onverwachte updates naar buiten bracht.

Deze update moet ervoor gaan zorgen dat de update die onlangs verscheen en er voor zorgde dat de bekende blauwe vinkjes uitgeschakeld kunnen worden. Deze blauwe vinkjes zorgen ervoor dat je kunt zien of jou bericht al gelezen is door de ontvanger, maar het wordt dus mogelijk om de blauwe vinkjes uit te kunnen schakelen straks.

Er zullen veel mensen blij zijn indien de blauwe vinkjes uit te schakelen zijn. Het is nu al mogelijk om de blauwe vinkjes uit te schakelen, door de berichten te lezen op het lockscreen, in de notificatiebalk of via een smartwatch. Daarnaast is het mogelijk om het via applicaties te doen als Pushbullet, die geeft de meldingen door aan je pc.

Daardoor is de hoop van veel mensen gericht op een nieuwe update, maar er zijn natuurlijk ook mensen die wel blij zijn met de blauwe vinkjes. Deze zullen het jammer vinden dat de blauwe vinkjes straks uit te schakelen zijn. Ondanks dat lijkt het merendeel van de WhatsApp gebruikers ontevreden te zijn met de update en ze lijken te snakken naar de mogelijkheid om de blauwe vinkjes uit te kunnen schakelen. 

In voorgaande berichten op de blog werden de mogelijkheden om de blauwe vinkjes te kunnen ontwijken al beschreven, hierna verwijzen wij u graag om de getailleerde hulp te kunnen raadplegen. Daarnaast zullen we u op de hoogte houden van de mogelijke nieuwe update van WhatsApp waardoor je wellicht de  blauwe vinkjes kunt uitschakelen straks!