maandag 8 december 2014

WhatsApp account blokkeren/ deblokkeren

In het geval dat je je telefoon verliest of deze wordt gestolen, kan WhatsApp helpen ervoor zorgen dat niemand jouw WhatsApp account kan gebruiken.



Neem zo snel mogelijk contact op met je mobiele provider om je SIM-kaart te blokkeren. Het is dan niet mogelijk om op die telefoon het account te verifiëren, omdat je de mogelijkheid moet hebben om sms-berichten of telefoontjes te kunnen ontvangen om een account te verifiëren.

Nadat je gestolen SIM-kaart is geblokkeerd kan je WhatsApp activeren op je nieuwe telefoon. Hier heb je een nieuwe SIM-kaart met hetzelfde telefoonnummer voor nodig. Dit is de snelste manier om je account op je oude telefoon te deactiveren. WhatsApp kan op één telefoon en één telefoonnummer actief zijn.

Wil je WhatsApp niet met een nieuwe SIM-kaart met hetzelfde nummer op je nieuwe telefoon kunnen activeren, kan WhatsApp je account deactiveren. E-mail je telefoonnummer op de manier zoals hieronder beschreven. Onthoud dat Whatsapp niet in staat is om je te helpen je telefoon te vinden. Het deactiveren van WhatsApp is niet mogelijk vanaf een ander apparaat.


WhatsApp account

Belangrijk: Zelfs met de SIM-kaart geblokkeerd en de telefoon service uitgeschakeld kan WhatsApp, als je geen contact met WhatsApp opneemt met de vraag het account te deactiveren, gebruikt worden via Wi-Fi .


Meer belangrijke informatie over gedeactiveerde accounts:

1. Wanneer je account is gedeactiveerd, is het niet volledig verwijderd.
2. Terwijl je account is gedeactiveerd: Is je naam nog steeds zichtbaar op de Favorieten /             Selecteer Contact lijsten van je contacten. Kunnen je contactpersonen je berichten sturen, die     voor maximaal 30 dagen in een status blijven om verzonden te worden.
3. Als je je account opnieuw activeert voordat deze wordt verwijderd, kun je eventuele                 openstaande berichten op je nieuwe telefoon ontvangen en zal je nog steeds deelnemen aan       al je groepsberichten.
4. Als een gedeactiveerd account niet binnen 30 dagen opnieuw geactiveerd wordt, zal het             volledig worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten