woensdag 5 november 2014

De nieuwe blauwe vinkjes van WhatsApp

Blauwe vinkjes!

Sinds woensdag is er een nieuwe update van WhatsApp geweest, deze update heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe blauwe vinkjes worden weergeven. Hoe gaat het in zijn werking? Dat zijn de punten die wij graag willen bespreken over deze nieuwe update.

Wat heeft de nieuwe update de gebruikers te bieden?

Om van deze nieuwe functies gebruik te kunnen maken, dienen beide deelnemende personen de update uitgevoerd te hebben. Maar wat is dan het verschil en wat weergeeft dit? Als je in een persoonlijk app gesprek iemand een bericht stuurt, zal deze als eerst 1 vinkje vertonen. Dit eerste vinkje geeft aan dat jij het bericht verstuurd hebt, indien het bericht aangekomen is bij de ontvanger zal er een tweede vinkje ontstaan. Dit tweede vinkje geeft dus aan dit ontvanger het bericht zou kunnen lezen indien hij het merkt. Indien de ontvanger het bericht ook werkelijk gelezen heeft zullen de beide vinkjes blauw kleuren, dit zijn de beruchte blauwe vinkjes. Als extra optie hebben de deelnemers van het gesprek de mogelijkheid om per bericht, die zij zelf verstuurd hebben, te bekijken hoe laat deze afgeleverd is en hoe laat deze door de ontvanger gelezen is. Zo kun je zien op welk tijdstip deze blauwe vinkjes zijn verschenen. Deze optie kan geraadpleegd worden door het desbetreffende bericht met je vinger naar links te verschuiven. Ook kan deze optie geraadpleegd worden door je vinger op het bericht te houden en nadat er opties verschijnen te kiezen voor de optie ''info''. Voor een groepsapp gelden in principe dezelfde mogelijkheden. Daarnaast is het in een groepsapp mogelijk om te kunnen zien wie het bericht allemaal gelezen hebben en bij wie het bericht alleen afgeleverd is. Dit door het scherm naar links te schuiven of voor de optie info te kiezen, zoals hierboven al uitgelegd is. 

In een volgend bericht zullen we onder andere de voor- en nadelen gaan bespreken, maar ook de reacties van veel mensen op deze nieuwe blauwe vinkjes.

1 opmerking:

  1. Gambling in Mississippi - Jeopardy - JTHub
    It's gambling in Mississippi, 부천 출장샵 so make sure you're aware 수원 출장샵 of casinos' laws when you want to gamble online. 삼척 출장안마 But 김제 출장마사지 if you 포천 출장마사지 want to learn more,

    BeantwoordenVerwijderen